Bli medlem - Kontaktformulär

Är du en kvinna eller man, nysvensk eller svensk som vill arbeta enligt LIONS syften och etik, vilka bland andra är att befrämja god samhällsanda, att aktivt delta i samhällsnyttig verksamhet av social, humanitär och kulturell art och att upprätthålla en anda av samförstånd mellan jordens folk. Är du kreativ, har friska idéer och gillar att umgås under trevliga former. Kom då med oss i Lions Club Falkenberg!

Vi är för närvarande ett 30-tal medlemmar, och vi ser fram emot att bli fler friska viljor.

Medlemskap är öppet för alla välrenommerade myndiga personer, som förklarar sig villiga att följa Lions Clubs Internationals syften och etik.

• Fadder
    Nya medlemmar väljs in efter rekommendation från någon som är med i klubben. Denne blir sedan automatiskt den nye medlemmens fadder som sätter in honom i arbetet och ser till att han lär känna sina klubbkamrater och känner sig hemma.
  • Närvaro
    Klubben sammanträder varje månad och ställer krav på närvaro vid månadsmöten och att medlemmarna deltar i klubbens alla aktiviteter. Man skall ha giltiga skäl för att utebli från mötena och för att uppmuntra till högt deltagande finns det årliga utmärkelser till dem som har 100 % närvaro under verksamhetsåret.

Är Du intresserad av Lions verksamhet?
Vill du bli medlem kontakta Lions president Peter Virding
på telefon: 0346 - 127 93 eller 070-264 54 14

Eller fyll i nedanstående formulär

Verifierinskoden nedan är de tecken du ser i bilden under kodfältet (den svarta texten). Koden är till för att försvåra för spammare.

Du kan också direkt kontakta vår medlemsordförande via mail eller telefon enligt nedan om du tycker det passar bättre eller via någon annan medlem i klubben.

Vill bli medlem, få mer information

Lionspresident 0346-12793

Peter Virding 070-2645414

Välkommen - du behövs!

Det går givetvis bra att prata direkt med vilken medlem som helst i klubben om du är intresserad av medlemskap.