Många vinnare vid senaste månadsmötet

Efter en mycket spännande dragning stod till slut Leif Eskelid som vinnare av biljetten till Lions Convention i Honululu, Hawaii i slutet på juni. En mycket värdig vinnare! Stort grattis!

Även Henry Björkheim uppvaktades med blommor och en gåva till Lions forskningsfond som nybliven 85 åring av Birgitta Jönsson.

Kvällens gäst Lennart Forsgren berättade om sitt liv runt om på välden travbanor.

Lennart kallades ”kusken” under sin tid som framgångsrik hockeyspelare i bla Halmstad hockeyklubb. Sedermera blev han även en framgångsrik kusk och travtränare som körde tusentals travlopp. Numera är han expertkommentator i TV med jämna mellanrum och skall närmast sitta med i studion nästa lördag då V75 körs på Halmstadtravet. Han är nu bosatt i gamla stan här i Falkenberg.

Mötet hölls i Resurscenters lokaler på Murarevägen. På dagtid sysselsätts här många arbetslösa Falkenbergare som står långt ifrån arbetsmarknaden.

Tack Ingvar Johansson för att vi fick möjlighet att besöka verksamheten.

Se fler av Robert Jeraeus bilder här!