Förutom ren hjälpverksamhet delar vi inom LIONS årligen också ut olika stipendier till de som gör en behjärtansvärd insats.

Nedan kan du läsa om vår klubbs olika stipendier.

Rapport från Riksmötet 2014

Här har jag några bilder på pristagarna vid Riksmötet i Linköping. Alla pristagarna fick 20 000 kr var, samt resa och hotellkostnader torsdag-fredag. Utdelningen av priserna hade jag hand om vid invigningen av Riksmötet, där ca 750 Lions och Partners var närvarande.

Kvinnligt Bragdlejon, Nicolina Pernheim från Göteborg. Mycket duktig i Judo. Helt blind.

Manligt Bragdlejon var Zebastian Modin från Östersund. Längdskidåkare vid Paralympics i Soltje. Också helt blind. Zebastian var inte med vid riksmötet. Han tog studenten just den helgen.

Livskvalitépris, Linda Lagesson från Falkenberg. Friidrott med rullstol. Ryggmärgsbråck.
Livskvalitépris, Christoffer Lindhe från Ulricehamn. Simmare utan ben och bara en arm. Tågolycka.
Livskvalitépris, Eila Nilsson från Skeleftehamn. Har varit duktig simmare. Barndiabetes vid 3 år, Helt blind vid 23.

Här är fler bilder från invigningen av Riksmötet i Kongresshallen, Linköping.

Pristagarna i spänd förväntan.

Scenen vid invigningen.
Kongresshallen med ca 750 Lions och Partners under invigningen.

Här delar jag ut priserna.
Efter invigningen var det Buffé med Tyrolermusik.

Här börjar förhandlingarna på fredagen.

Hans Hallberg