När det är större hjälpinsatser fördelat på flera år drivs de ofta i form av projekt. Många gånger samarbetar flera klubbar ihop om ett projekt.

Nedan kan du läsa om aktuella projekt för vår klubb just nu.

Lions Camp Origin Fegen 2012

Du följer lägret lättast via Facebook där det finns gott om bilder och information.

Officiellt program Lions Camp Origin

Slutrapport Lions Camp Origin

Besök hos Falkenbergs kommen. Läs mer!

Se Hans Hallberg bilder från invigningen. Klicka här!

Jag var även uppe i Fegen och sov över natten mellan tisdag och onsdag. Det var mycket trevliga ungdomar jag fick lära känna lite mer under deras olika aktiviteter. Tisdag lunch var det grillning vid vandrarhemmet och sedan var det transport ut i skogen där ungdomarna blev uppdelade i fyra grupper och genomförde olika tävlingar med bl a lerduveskjutning, gå på lina över mosse, stångkastning och yxkastning. Själv var jag med hela tiden och på kvällen fick de som ville åka båt på Fegensjön, ordnat av Claes Ljung och hans fru. Efteråt fick jag möjlighet att berätta lite om vad Lions står för. En del av dem kom inte i säng förrän midnatt, men alla var klara kl 0745 dagen efter för transport till Hyltebruk och studiebesök på Stora Enso. Klicka för fler bilder!

Hans Hallberg

IPDG101sv