Gästbok

Lions club är en kommersiellt, politiskt, religiöst och etniskt obunden organisation som tror på alla människors lika värde. Använd därför inte denna gästbok för att ge uttryck för politiska, religiösa eller rasistiska budskap. Använd heller inte gästboken som reklam för kommersiella företag, tjänster eller produkter. Respektera dina medmänniskor. På hopp, angrepp eller förtal mm av person eller organisation kommer inte att accepteras här. Skriv inte sådant som kan såra, förolämpa, genera, ge oönskad uppmärksamhet eller annat obehag. Lämna inte ut namn, telefonnummer och adressuppgifter på personer om du inte har deras samtycke.
Vi kan inte alla ha samma åsikt så vill du kommentera andra inlägg om du har åsiktsskillnader så går det bra men gör det på en civiliserad nivå. Du är alltid själv ytterst ansvarig för vad du skriver i gästboken och Lions Club kan under inga omständigheter ta ansvar för vad som skrivs här. Vi förbehåller oss dock rätten att ta bort sådant som vi anser strida mot ovanstående enkla regler. Skulle du ändå hitta något i gästboken som du anser opassande eller stötande är vi tacksamma om du genast meddelar detta till webbmaster.

Endast registrerade användare kan lägga till nya meddelanden, var vänlig att logga in först.